title
 

Antrenamentul dumneavoastră în sala Dream Fit Studio poate fi urmat de un masaj profesionist relaxant cât şi de unul intens anticelulitic, acesta desfăşurat într-un cadru intim şi plăcut special creat pentru a vă relaxa trupul şi a vă degaja de tensiunile cotidiene.

Masajul, în general, folosit în egală masură de femei cât şi de bărbaţi, a fost dintotdeauna recomandat cu căldură pentru starea de linişte şi relaxarea ce o induce în corp.
Multe dintre problemele de sănătate actuale se pot ameliora prin masaj deoarece manipularea ţesutului moale influenţează foarte multe dintre sistemele corpului nostru.
Terapia prin masaj îmbunătăţeşte sănătatea deoarece acţionează direct asupra muşchilor, ţesuturilor nervoase, circulaţiei şi a sistemului imunitar.

Va propunem un cadru intim şi plăcut
Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice

Masajul anticelulitic

Este una din cele mai bune soluţii de a reduce aspectul “coajă de portocală” vizibil la suprafaţa pielii.
Acest tip de masaj se efectuează local, în zonele afectate de celulită. Masajul se face de obicei pe şolduri, picioare, fese, abdomen.
Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulită.
Influenţele masajului anti-celulită asupra organismului se explică în bună măsură prin acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale corpului.
Cu ajutorul acestui masaj se stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi se activează circulaţia sângelui.
Trebuie să ţineţi însă cont de faptul că masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare – se acţionează insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulită.

Masajul de relaxare

Se adresează tuturor persoanelor ce doresc să redobandească o stare generală bună şi o detensionare a întregului organism. Este o tehnică de masaj de care pot beneficia oameni de toate vârstele, de la nou-născuţi până la persoane de vârstă a treia.
Un masaj de relaxare se efectuează pe tot corpul şi constă în mişcări ferme care creează o stare de confort, de relaxare şi de eliberare a stresului, echilibrând energetic organismul.
Masajul de relaxare întăreşte circulaţia sanguină şi are efecte benefice asupra sistemului digestiv şi nervos.
Ori de câte ori stresul şi oboseala vă creează un disconfort cu caracter cvasipermanent apelaţi la un masaj de relaxare care vă revigorează, vă tonifică şi vă reface puterea de muncă.

Va invitam sa va relaxati
Suna
Locatie