title
 
Dream Fit Studio poate sugera traiul sănătos, tinereţea sau bunăstarea, dar cel mai bine este descris ca fiind complexul ce păstrează echilibrul între fitness, sănatate si relaxare.

Suntem devotaţi în a oferi clienţilor noştri servicii şi dotari fără precedent ce-i vor ajuta să-şi atingă scopurile în ceea ce priveste starea de bine generală a organismului.

Situat în zona Dorobanti, Dream Fit Studio îşi răsfaţă clienţii într-o locaţie modern amenajată, spaţioasă, curată şi aerisită, o sala dotată cu un aparat de ultimă generatie în care antrenorii noştri te vor face sa pierzi şi ultima calorie nedorită. Spre deosebire de celelalte exerciţii de fitness, aparatul Miha Bodytec tonifiază şi antrenează simultan toate grupele de muşchi, elimină ţesutul adipos şi celulita cu un minim de timp şi efort.

Dream Fit Studio nu face selecţia membrilor săi după varstă şi îşi propune să vină în ajutorul tuturor clienţilor prin realizarea unor antrenamente individuale de calitate şi un masaj profesionist sub o atentă indrumare şi supraveghere a instructorilor specializaţi. Nu ai timp sa mergi la sala de fitness? Vrei sa slabesti sau sa te tonifiezi, sa ai un corp sanatos si frumos? Noi garantam rezultate cu doar 20 min. pe saptamana.

Încearcă gustul succesului, încearcă DREAM FIT STUDIO!

O locaţie modern amenajată, spaţioasă, curată şi aerisită

Suna
Locatie